Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

TRÄGOLV BJELIN EK HÄRDAT TRÄ HÅRDVAX OLJA

Ord. pris
Ord. pris
Produktinformation
Ett revolutionerande golv
Bjelins breda plank är tillverkade med en patenterad teknik för att härda trä och göra det starkare. Ett innovativt trägolv med en genuin träkänsla som är många gånger starkare och som utnyttjar förnyelsebara råvaror optimalt.

Starkt och hållbart
Woodura® är den patenterade teknik som gör möjligt att göra trä starkare och att använda hela trädet som råvara. Hållbart både för dig och vår miljö. Träytan pressas samman under hög värme med en träfiberskiva som bestrukits med en träpulverblandning. Träytan komprimeras och träpulvret tränger in underifrån. Med Woodura® inreder du med trädets vackraste delar och resten används för att golvet ska hålla länge.

Färg och format
Bjelins härdade trägolv tillverkas i olika utföranden baserade på färger – från ljust till mörkt där varje färg finns i tre sorteringar, select, rustik och antik. De går att få i två ytbehandlingar – hårdvaxoljade eller mattlackade. Tekniken med härdat trä medger att golven kan göras breda samtidigt som de kan göras mycket tunna, bara 11 mm.

Sortering av ek
- Select har en naturlig färgton med fin ådring och utan större färgvariationer. Mindre hel och sund kvist upp till 5 mm i diameter eller spacklad kvist upp till 3 mm i diameter förekommer, men ej fler än två kvist totalt per plank.
- Rustik innehåller kvistar, märgstråle, viss ytved och färgvariation. Plankorna får ett större djup och träkaraktären framträder tydligt.
- Antik innehåller större kvistar, märgstråle, ytved och tillåter stark färgvariation. Plankorna har även sprickor - ibland riktigt stora - som fyllts igen och ger golvet charm och karaktär.

Bredd (mm) 283
Färg Natur | Vit
Låsning Klick-golv, 2G®/ 5G® fog
Längd (mm) 2379
Modell VIKEN | KVISTOFTA
Mönster Plank
Nyans Naturell | Vit
Slitskikt (mm) 0,6
Sortering Rustik | Antik
Tjocklek (mm) 11
Träslag Härdad ek
Typ Härdat trägolv
Tål golvvärme Ja
Ytbehandling Hårdvaxoljade
Information saknas
Information saknas