Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

Byggvaror i Tommarp på Österlen

Bygg nytt, bygg om, bygg till eller renovera. Oavsett vad, så har vi allt du behöver inom byggvaror från grund till taknock. I vår butik hittar du byggvaror och allt du behöver inom verktyg och material.​ Vi har dessutom allt till kök, vitvaror, badrum, el, vvs, elartiklar, arbetskläder, stegar, centraldammsugare, ventilation, stängsel, kakel, klinker och mycket mer! Vi har byggvaror till våra kunder från hela Skåne.

Välfyllda hyllor och hög service

Oavsett om det handlar om byggvaror för att bygga ett nytt kök, renovera badrummet, snickra på uthuset eller isolera garaget så hittar du materialet och kan få relevant hjälp här på JHL.​ I kundnöjdhetsundersökningar har vi sett att vår kompetens, ordning och reda samt breda sortiment är de faktorer som värdesätts allra högst av befintliga kunder. Vi vet att många av våra kunder har kommit hit sedan barnsben och aldrig haft någon anledning att hitta en annan byggbutik för sina byggvaror. Det gläder oss mycket och gör vårt engagemang och ännu starkare.​

Elverktyg, byggvaror och byggtillbehör

Vi har alla verktyg, byggvaror och elverktyg du kan tänkas behöva. Spik, skruv, ventilation, VVS, infästning, el, lampor, högtryck, hobby, pool, uteleksaker och mycket mer. Det personliga mötet är viktigt för oss, här finns tre byggrådgivare att boka för rådgivning av helhetslösningar. Av dem kan du förutom byggvaror få relevant hjälp med ritningar och detaljer i materialval. För dig som bara vill hitta rätt produkter finns vi också ute i butiken bland de välfyllda hyllorna.

Kontakta oss kring byggvaror eller verktyg

Ring oss på ​0414 - 285 30 eller skicka oss ett mail på lantmannaforeningen@jhl.nu