Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar
Fixa Projektet arkiv
Skruvar som står pall
Skruvar som står pall
Träskruv, trallskruv, plåtskruv eller farmarskruv? Det finns nästan lika många skruvsorter som det finns byggnadsprojekt. Oavsett om du ska sätta upp en enklare hylla i köket eller bygga en ny altan till uteplatsen är det viktigt att veta vilken skruv som är lämpad till vad. Fråga gärna oss om du är osäker.
Välja tätningslister - en snabbguide
Välja tätningslister - en snabbguide
Om du märker att det drar kallt från ytterdörren, dörren till altanen eller något av fönsterna där hemma är det hög tid att göra något åt saken. Det fina är att det i de flesta fall varken behöver vara särskilt dyrt eller krångligt. Genom att montera tätningslister som isolerar mot både kyla och värme samt drag med en minimal arbetsinsats. Tätningslisten skyddar även mot damm, pollen och är dessutom ljudisolerande. På köpet kommer du att sänka dina värmekostnader. Frågan är då vilken sorts tätningslist du ska välja? Här är en snabbguide!
Olja in träterassen
Olja in träterassen
Gassande sol och ösande regn, lekande barn och utspillda kaffekoppar. Träterrassen brukar få stå ut med en hel del över året, så inte undra på att den kan behöva lite omtanke ibland. Med en grundlig rengöring och inoljning inför sommaren kan du få din terrass att se som helt ny ut igen – samtidigt som du förlänger dess totala livslängd betydligt.
Smarta verktyg till altanen
Smarta verktyg till altanen
Anza, som grundades i småländska Bankeryd 1946, är inte bara Nordens ledande leverantör av måleriverktyg. I sortimentet hittar vi dessutom en samling fiffiga verktyg som är tacksamma att ha hemma när det är dags att fräscha upp träaltanen.
Bygg trall med dolt montage
Bygg trall med dolt montage
Med Essve HDS – Hidden Decking System – bygger du ditt trädäck helt utan synliga skruvhuvuden. Trallskruven skruvas ner i sidan av trallbrädan, så att du får ett dolt montage och resultatet är en träterrass med en lyxigt ren känsla som är svår att uppnå med traditionell toppskruvning. Metoden gör det också betydligt lättare att undvika sprickor och stickor som annars kan uppstå under skruvandet.
Så får du till en skarp linje mellan två väggfärger
Så får du till en skarp linje mellan två väggfärger
Att använda flera kulörer när man målar om väggarna hemma är en trend som har kommit för att stanna. Med väggar med sinsemellan olika färger kan du på ett enkelt sätt ge djup och liv åt såväl vardagsrum som sovrum, hallar och kök.
En vårdande vårtvätt av altanen
En vårdande vårtvätt av altanen
Efter en lång, kall vinter är det kanske dags att ge din uteplats en rejäl uppfräschning. Här har vi samlat våra bästa tips på hur du tvättar och underhåller såväl träaltanen som en altan i marksten eller plattor.
Öppna din ytterdörr med elektroniskt lås från Habo
Öppna din ytterdörr med elektroniskt lås från Habo
Förenkla vardagspusslet med ett modernt elektroniskt lås till din ytterdörr - montering utan elinstallation! Med Tribe 2 från Habo kan du enkelt öppna din ytterdörr utan nycklar genom att använda fingeravtryck, kod, app eller vanlig nyckel. Detta smarta och säkra elektroniska lås gör din vardag lite enklare samtidigt som det förbättrar säkerheten i ditt hem. Låset är lätt att hantera och montera utan behov av någon elinstallation.
Bästa skötseltipsen för olika typer av tak
Bästa skötseltipsen för olika typer av tak
Genom att åtminstone en gång om året göra en översyn kan du få ett tak som håller länge. Hur du bäst underhåller ditt tak beror på vilken sorts tak du har, men vissa saker är generella. Löv, jord, kvistar och grenar hör inte hemma på taket utan på marken, så en enkel takstädning med hjälp av kvast är alltid det första du bör göra.
Fasadbyte - Steg för steg
Fasadbyte - Steg för steg
Att ge ditt hus en snygg, slitstark och dessutom energieffektiv träfasad är en investering som du garanterat kommer att kunna räkna hem i längden. Att byta ut en gammal träfasad mot en ny är heller inget komplicerat projekt, men att vara åtminstone två–tre händiga personer som hjälps åt brukar vara bra. Var alltid noga med säkerheten om det är ett tvåplanshus som du ska arbeta med. Genom att hyra en byggställning blir arbetet både säkrare och roligare.